VMware

Proact - prisbelönt virtualiseringsexpert

VMware - världsledande på virtualisering och molninfrastruktur - levererar produkter som underlättar utvecklingen inom IT genom flexibla och effektiva lösningar.

Som långsiktig partner med högsta möjliga VMware-certifiering kan Proact tillhandahålla virtualiseringstjänster för att hjälpa kunderna att konsolidera och automatisera sin infrastruktur. Vi har investerat tid och resurser i att etablera Proact som branschledande inom desktop- och servervirtualisering samt privata molntjänster. Vårt partnerskap hjälper kunderna att sänka sina kostnaderna och öka sin affärsflexibiliteten.  

Tack vare vår kompetens inom datalagring och nätverk hjälper vi våra kunder att virtualisera hela deras infrastruktur och låta dem dra nytta av den flexibilitet och kostnadsbesparing som VMware ger. Vi hjälper kunderna med virtualisering av allt från affärskritiska applikationer till arbetsplatser (VDI). 

Vår långa erfarenhet och bakgrund inom design, leverans, support samt drift av av virtualiseringsplattformar från VMware saknar motstycke. Vår kunder återfinns inom alla branscher och vi har levererat över 500 komplexa virtualiseringsprojekt.  

Tillsammans stödjer Proact och VMware kunderna genom hela processen med analys, design, implementering och support, utifrån branschkrav och kundens unika behov. Proacts kunder får tillgång till våra Europiska specialistteam som finns till hands där och då de behövs.

Rekommendationer

  • “Stark kompetens på virtualiseringslösningar från VMware och ett konkurrenskraftigt pris var det som gjorde att Proact tog hem uppdraget. Vi fick en högkvalitativ och pålitlig partner, vilket hade avgörande betydelse för projektets framgång ... Vi uppskattar Proacts lokala kompetens när det gäller EMC-/VMware-teknik, vilka spelar en viktig roll i vår datacenterinfrastruktur.

    Marko Niskala, systemchef på Oulun Tietotekniikka (OTT), Finland

  • "Det finns fantastiskt många fördelar med virtualiserade klienter. Den mest uppenbara kanske är att administrationen blir mycket enklare. Vid uppdateringar har vi tidigare behövt göra det på varje enskild dator. Nu kan vi sköta det centralt ... Proact har varit en viktig del i projektet med att skapa en konsoliderad och modern IT-miljö. Det fina med Proact är att vi med dem får det bästa av två världar, både stordriftsfördelar som dygnet-runt-support som ett mindre bolag aldrig hade kunnat erbjuda och en nära och personlig relation."

    Magnus Carlsson, IT-chef på Blekinge Tekniska Högskola

  • “Man kan säga att vi har processorkraft och minne ”på kran”. På det viset sparar vi tid och pengar samt nyttjar vår hårdvara på bästa sätt. I slutändan minskar vi även Time-to-market för våra kunder, för att inte tala om energibesparingen vi gör.”

    Peter Lindvall, IT-chef på Cinnober, Sverige

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

Oslo Børs BN Bank