Oracle

Proact och Oracle - innovativa lösningar

 Det råder ingen tvekan om att Oracle är en branschledande teknikinnovatör med över 380000 kunder i mer än145 länder,  varav 100 från Fortune 500-listan.

Oracle erbjuda ett optimerat och fullt integrerat utbud av affärssystem både som hård-och mjukvara, för att stötta verksamheter att övervinna komplexitet och sporra innovation. 

Med hjälp av Oracles teknikska lösningar kan Proact erbjuda kunderna:

  • Bättre prestanda, tillförlitlighet, säkerhet och flexibilitet
  • Lägre kostnader och mindre komplex IT-infrastruktur 
  • Resurssnålare drift 
  • Högre produktivitet, smidighet och bättre affärsinformation (business intelligence)

Proact och Oracle har ett flerårigt samarbete. Tillsammans har vi hjälpt våra kunder att bygga den bästa infrastrukturen, tack vare Proacts kopetens och Oracles  förstklassiga produkter.

Proact har en framgångsrik historia av att designa, leverera, ge support till och hantera komplexa miljöer baserade på Oracles applikations- och infrastrukturplattformar. Proact tillhandahåller support för Oracle-utveckling och -operativsystem över hela Europa.  

Proacts kompetens inom datalagring, virtualisering och nätverk har givit oss fördelar när vi optimerar databasapplikationer vilket gör att vi kan förbättra applikationstillgänglighet och systemprestandan.  

Vår långa erfarenhet inom design, leverans, support och drift av infrastrukturlösningar från Oracle saknar motstycke Våra kunder återfinns inom alla brancher. Proacts kunder får tillgång till våra Europeiska specialistteam som finns till hands där och då det behövs. 

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

Fokker Aerostructures BN Bank