Dell EMC

Proact - en långvarig partner med oöverträffad lagringskompetens och branscherfarenhet

Dell EMC är världens största företag inom lagring och informationshantering och erbjuder de system, den mjukvara och de tjänster företag behöver för att ta hand om sin mest strategiska resurs - sin information. Deras mål är att optimera din informationsinfrastruktur så att du kan möta växande behov av innehållshantering, säkerhet, arkivering, lagring och virtualisering. 

Proact och Dell EMC har med framgång arbetat bredvid varandra sedan 1999, tack vare Proacts kapacitet och beprövade erfarenhet inom datalagring och Dell EMC:s portfölj av lösningar med bland annat VNX, VNXe, VSPEX, Networker, Avamar, och Isilon i spetsen. Vår långa bakgrund inom design, leverans, support och hantering av lagringslösningar från Dell EMC till storföretag saknar motstycke , och vi har en kundkrets som spänner över alla marknadssegment. 

Att välja Proact och Dell EMC är att välja lagring och informationssäkerhet av yppersta klass. Tillsammans stödjer vi kunderna genom hela processen med analys, design, implementering och support, utifrån branschkrav och kundens unika behov. Proacts kunder får tillgång till våra Europiska specialistteam som finns till hands där och då de behövs. 

Rekommendationer

 • "Det fina med Proact är att vi med dem får det bästa av två världar, både stordriftsfördelar som dygnet-runt-support som ett mindre bolag aldrig hade kunnat erbjuda och en nära och personlig relation" 

Carlsson, IT-chef på Blekinge Tekniska Högskola

 

 • "Proact är snabba på att ta till sig ny avancerad teknik. Med unik kompetens på IT-lagringsintegration, enastående servicekapacitet och växande närvaro i EMEA-området, ser vi Proact som en av våra mest strategiska och mest lovande partner i EMEA." 

  Rainer Erlat, Chairman EMC International and Chief Operating Officer EMEA

 • "Det bästa med Proact är de tar ett helhetsgrepp: jag kan alltid vara säker på att de kommer att ta hand om projektet hela vägen från den första planeringen till den sista implementeringen."

  Niko Kauppinen, projektledare på Optimiratkaisut, Finland

 • "Vi uppskattar Proacts lokala kompetens när det gäller Dell EMC-/VMware-teknik, som spelar en viktig roll i vår datacenterinfrastruktur."

  Marko Niskala, systemchef på Oulun Tietotekniikka (OTT), Finland

 • Sagt om Proacts och Dell EMC:s gemensamma lösningscenter: ”I en autentisk testmiljö kunde vi eliminera alla tänkbara osäkerhetsmoment och fick svar på våra utestående frågor.” 

  Heikki Ruokanen, IKT-expert på Lapplands sjukvårdsdistrikt, Finland

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

Oslo Børs TDC BN Bank