Cisco

Proact och Cisco – levererar tillsammans nästa generations IT redan idag

Cisco Systems är världsledande inom nätverksfunktioner för internet. Idag är nätverk en vital del av kommunikationen för såväl privat och offentlig sektor som för hushållen. Ciscos IP-nätverkslöningar (Internet Protocol) utgör här grunden.

Proact och Cisco har ett långt och strategiskt partnerskap som förenar ledande teknik med en beprövad leveransmodell för att tillhandahålla pålitliga och kostnadseffektiva lösningar som möter kundernas behov. Tack vare Proacts fokus på Ciscos nätverksteknik besitter vi kompetens att bygga nätverksinfrastrukturlösningar för dagens flexibla verksamheter som bidrar till deras framgång.

Idag har Proact den högsta nivån av ackreditering och certifiering hos Cisco, både som "Premier Business Partner" och som "Cisco Managed Services Channel Partner", för alla deras viktigaste arkitekturer, däribland Borderless Networks, Datacentre & Virtualisation Networks och Collaboration & Communication Networks. Ciscos Lifecycle Service-strategi säkerställer att dessa tekniklösningar levereras till kunderna med punktlighet och kostnadseffektivitet .

Rekommendationer

  • “Proact och deras partner (Cisco, NetApp och EMC) gav oss användbarhet, duplicering av diskutrymme till två datacenter och förbättrad prestanda”.

    Calle Granfelt, Systemarkitekt på TDC, Finland

  • “Proact kommer att fortsätta att vara en viktig partner för oss även i framtiden eftersom de, precis om vi, satsar mycket på UCS.”

    Rafael Urrutia, IT-arkitekt och systemadministratör på SMHI

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

Fokker Aerostructures BN Bank
Pixel code