Veritas

Veritas– säkrar affärskritisk information med Proact

Veritas hjälper företag med att säkra och hantera informationen. Deras lösningar omfattar alla plattformar med backup and recovery, kontinuitet i verksamheten, mjukvarudefinierad lagring och informationsstyrning.

Proact har levererat framgångsrika kundprojekt baserade på Veritas tillgänglighetslösningar sedan 1998.

Våra Veritas-konsulter har högsta graden av certifiering och många har dessutom genomgått den utmanande VeritasMaster Specialisation-sviten. En sak som de alla har gemensamt är lång erfarenhet av att leverera utmanande och komplexa projekt till våra kunder.

Vår djupa erfarenhet inom design, leverans, support och hantering av dataskydd och säkerhetsmiljöer baserade på Symantecs lösningar saknar motstycke. Våra kunder återfinns inom alla branscher.

Proacts kunder får tillgång till våra Europiska specialistteam som finns till hands där och då de behövs.

Rekommendationer

 • “Vi har definitivt undvikit en större investering i vår SAN. Med Proact har vi arbetat mer som partner, och mindre som kund och leverantör på det traditionella sättet.”

  Bent Reidar Andersen, IT-driftchef på BRFkredit, Danmark

 • “Det är inte många partner som inbjuds till att gå med i det här (TSPP – Technical Support Partner Program), men Proact har bevisat sin kompetens när det gäller att leverera tekniska supporttjänster till våra gemensamma kunder genom att själva lösa merparten av de supportfall som uppstått”.

  Mark Gradwell, Senior Manager, Symantec Services Group

 • "Proact förstod helt enkelt våra behov. Proact är vår 'försäkring' när det gäller lagring och backup."

  Ørjan Skau, ansvarig för IT-infrastruktur på Oslobörsen

 • “Det är enormt viktigt för oss att våra leverantörer har omfattande kompetens inom sitt område och att vi har en bra personkemi. Båda kriterierna uppfylldes med råge av Proact och därför var det ett logiskt beslut att fortsätta utöka vårt samarbete.”

  Carsten Thirsing, IT-chef på Lynettefællesskabet, Danmark

 • “Specialiseringsprogrammet designades för att uppmärksamma partners engagemang för Symantec och belöna deras kompetens”, säger Jason Ellis, VP of Channel Sales, EMEA på Veritas. “Specialiseringspartner har investerat mycket i Symantec-kompetens och har kunnat påvisa djup kunskap i att leverera lösningar och tjänster som skyddar kundernas allra viktigaste information.”

  Jason Ellis, VP of Channel Sales, EMEA på Symantec

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

Fokker Aerostructures TDC