Riverbed

Proact – sänker kostnaderna och höjer nätverksprestandan

Med Riverbed kan organisationer på ett smart och framgångsrikt sätt implementera strategiska åtgärder såsom virtualisering, konsolidering, molntjänster och katastrofsäkring, utan att kompromissa med prestandan. 

Genom vårt partnerskap med Riverbed kan Proact optimera överföringskapaciteten i kundernas nätverk, öka applikationsprestandan och göra applikationer synliga i hela nätverket. 

Vår gemensamma kompetens gör det möjligt för kunderna att förstärka sina mest kritiska IT-områden, såsom applikationsacceleration, dataåtkomst, katastrofsäkring, konsolidering, moln, server- och arbetsplatsvirtualisering samt skydd av data.  

Våra Riverbed-konsulter runtom i Europa har de högsta tekniska kvalifikationerna, med omfattande erfarenhet från många års leverans av utmanande och komplexa projekt för att optimera kundernas applikationer och nätverk.  

Proacts kunder får tillgång till våra Europiska specialistteam som finns till hands där och då de behövs.

Rekommendationer

  • “IT-verksamheten hos Brul & Kjær måste göra skillnad för verksamheten, och det måste även våra IT-partner. Proact var väldigt annorlunda. Vi kände att de lyssnade på den utmaning vi stod inför. Proact har en mycket professionell inställning till affärer, från rådgivning och planering till projektledning."

    Jimmy Bengtsson, IT-chef på Brul & Kjær, Danmark

  • “Proact är en av Riverbeds största och mest etablerade partner i Norden. Proact har fått utmärkelse som Riverbed-partner av högsta nivå, och de har utvecklat en avsevärd teknisk kompetens på Riverbeds produkter. Många företag i Norden, stora som små, har dragit nytta av mycket framgångsrik implementering av Riverbed-produkter. Riverbed är helt inställda på att långsiktigt utveckla vårt ytterst resultatrika partnerskap med Proact."

    Paul Coates, Regional Sales director Northern Europe, Riverbed Technology Inc

  • "Vi behövde en duktig partner som kunde tillhandahålla konsulter med största möjliga kompetens på Riverbed. Proact var inte bara flexibla, utan även närvarande på marknader där vi behövde lokal support.”

    Arnt Hoaas, IT-driften, Elopak, Norge

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

Fokker Aerostructures Oslo Børs TDC BN Bank