NetApp

Proact - Europas största NetApp-partner

NetApp är expert på datahantering i det hybrida molnet. De erbjuder ett komplett utbud av hybrida molntjänster som förenklar hanteringen av applikationer och data, över moln och datacenter för att accelerera digitaliseringen. Som partner sedan 1998 är Proact en av NetApps äldsta och mest framgångsrika partner. De två företagen har vuxit tillsammans och idag hjälper vi tillsammans våra kunder att utnyttja potentialen i all deras data för att hitta nya vägar, främja större innovation och optimera sina verksamheter. 

Proact och NetApp är kända i hela branschen för innovationsförmåga och strävan efter att ständigt utmana teknikens begränsningar så att våra gemensamma kunder aldrig ska behöva välja mellan att spara pengar och att skaffa sig den kapacitet de behöver för att nå framgång. 

Vår långa erfarenhet av att leverera datalagringslösningar som bygger på NetApp-teknik saknar motstycke. Med över 3500 lyckade installationer runtom i Europa samt stora mängder information som hanteras i Proacts datacenter finns det ingen annan partner som kan erbjuda samma kombination av erfarenhet, kunskap och framgångsrik historia. 

Att välja Proact och NetApp är att välja lagring och informationssäkerhet av yppersta klass. Tillsammans stödjer vi kunderna genom hela processen med analys, design, implementering och support, utifrån branschkrav och kundens unika behov. Proacts kunder får tillgång till våra Europiska specialistteam som finns till hands där och då de behövs. 

Rekommendationer

 • “Proact har visat sig vara en partner som tänker framåt och håller oss informerade om när nya NetApp-funktioner blir tillgängliga.”

  Ruud Steenmeijer, IKT-chef, Inbo Architects, Nederländerna.

 • "Proact har varit en värdefull NetApp-partner i åratal och de delar vårt sätt att göra affärer på. De här rätt förmågor och rätt kultur och en djup förståelse av det värde och de fördelar som dagens lagringsteknik erbjuder.”

  Manfred Reitner, Senior Vice President and General Manager EMEA, NetApp

 • “I framtiden kommer det här projektet att bidra till enklare och mer effektivt underhåll av molntjänster och samtidigt garantera lagringssystemens skalbarhet och tillgänglighet.”

  Antti Tuomaala, IT-system planning manager, DNA Oy, Finland

 • "Vårt behov av lagringskapacitet ökar kraftigt för varje år så vi letade efter en lagringsplattform med hög skalbarhet. Lösningen föll på plats direkt när vi pratade med Proact om lagringslösningar från NetApp"

  Morten Kopperud, driftschef, IFE, Norge

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

Fokker Aerostructures TDC Grieg Star Shipping