Proact - innovation och starka partnerskap

Proact är Europas ledande fristående integratör inom IT-infrastruktur och våra teknikpartners har varit starkt bidragande till de framgångar som Proact har skördat sedan 1994.

Våra noggrant utvalda partners är alla branschledande inom sitt område och täcker datalagring, virtualisering, nätverksfunktioner och säkerhet.
Proact säkerställer att vi i vår leverantörsportfölj har en perfekt kombination av både innovativ och mer beprövad teknik. Varje partner är utvald för att deras teknik kan hjälpa våra kunder att minska risken, sänka kostnaderna och, framförallt, leverera bättre IT-tjänster.

Tillsammans med våra teknikpartner är vi kända i branschen för vår strävan efter att ständigt utmana teknikens begränsningar så att våra gemensamma kunder aldrig ska behöva välja mellan att spara pengar och att skaffa sig den kapacitet de behöver för att nå framgång. 

För att se till att våra kunder får bästa möjliga service och support från Proact investerar vi kraftigt i utbildning och certifierng av våra egna teknikkonsulter, supportteam och säljpersonal. Därför är Proact den oberoende integratör som har högst certifierade resurser inom vår bransch.

Proacts fokuspartner