Hem
Main image

Proact - innovation och starka partnerskap

Proact är Europas ledande fristående integratör inom IT-infrastruktur och våra teknikpartners har varit starkt bidragande till de framgångar som Proact har skördat sedan 1994.

Våra noggrant utvalda partners är alla branschledande inom sitt område och täcker datalagring, virtualisering, nätverksfunktioner och säkerhet.
Proact säkerställer att vi i vår leverantörsportfölj har en perfekt kombination av både innovativ och mer beprövad teknik. Varje partner är utvald för att deras teknik kan hjälpa våra kunder att minska risken, sänka kostnaderna och, framförallt, leverera bättre IT-tjänster.

Tillsammans med våra teknikpartner är vi kända i branschen för vår strävan efter att ständigt utmana teknikens begränsningar så att våra gemensamma kunder aldrig ska behöva välja mellan att spara pengar och att skaffa sig den kapacitet de behöver för att nå framgång. 

För att se till att våra kunder får bästa möjliga service och support från Proact investerar vi kraftigt i utbildning och certifierng av våra egna teknikkonsulter, supportteam och säljpersonal. Därför är Proact den oberoende integratör som har högst certifierade resurser inom vår bransch.


Proact är en viktig partner för Arrow med sin beprövade erfarenhet inom lagring och molnlösningar, ett område som är ett av Arrow ECSs kärnverksamhet.


Proact och EMC har med framgång arbetat bredvid varandra sedan 1999, tack vare Proacts kapacitet och beprövade erfarenhet inom datalagring och EMC:s portfölj av lagringslösningar i storföretagsklassen.


Som Europas största och mest framgångsrika NetApp-partner med över 3500 framgångsrika framgångsrika implementeringar över hela Europa är Proact ett naturligt val för alla företag som vill implementera en NetApp-lösning.


Proact har levererat framgångsrika kundprojekt baserade på Veritasdataskydds- och tillgänglighetsmjukvara sedan 1998 med beprövad leveranskvalitet och referenser från alla marknadssegment.


Genom vårt partnerskap med Riverbed kan Proact optimera överföringskapaciteten i kundernas nätverk.  Vår gemensamma kompetens och framgångsrika historia gör det möjligt för kunderna att förstärka sina mest kritiska IT-arbeten


Proact har varit vår partner under lång tid och har en framgångsrik historia av att designa, leverera, ge support till och köra komplexa miljöer baserade på Oracles applikations- och infrastrukturplattformar.


Kombinera Proacts expertis och erfarenhet med Microsoft Office 365, Azure, Microsoft Hyper-V, Windows Server, Exchange Server, SQL Server m.fl.Som prisbelönt VMware-integratör med en framgångsrik historia som leverantör av mer än 500 komplexa virtualiseringsprojekt kan Proact hjälpa dig att förvandla ditt sätt all leverera IT-tjänster med VMware.