Office 365 by Proact

Office 365 tillsammans med Proact!

Office 365 är en molnbaserad tjänst som sammanför kraften i Office med avancerad e-post, dokumentdelning, snabbmeddelanden och videokonferenser för att ge dig åtkomst till det du behöver oavsett vart du befinner dig eller vilken enhet du använder.

Proact har som Microsoft guld partner tagit fram ett heltäckande koncept för att analysera och planera övergången till Office 365 som syftar till att ge er ett komplett beslutsunderlag för att välja rätt väg.

Vad ingår i en Proact Office365 analys?

  • Analys av nuläge och behov
  • Genomgång av befintligt licensavtal
  • Migreringstrategi
  • Säkerhet
  • Identitetshantering
  • Presentation av rapport

Vi är där för dig - hela vägen!

Efter genomförd analys tar Proact fram ett förslag helt anpassat efter just era behov, tidsramar och budget.

Kontakta oss idag via formuläret nedan eller ring direkt till våra Office 365 specialister på telefonnummer 019-20 68 90

Kontakta oss för mer information

 
  

Några av fördelarna med Office365

Funktioner och tjänster

Office 365 erbjuder förutom marknadens bästa kontorspaket e-post (Outlook) även funktioner för chatt, realtidssamarbete och videomöten (Skype), gruppwebbplatser och intranät (Sharepoint), dokumentlagring med delningsmöjlighet såväl internt som externt (Onedrive Pro) samt socialt nätverk inom företaget (Yammer).

Åtkomst överallt

Tjänsten har optimerats för användning på alla enheter – PC, Mac, surfplattor och smartphones – med touch-vänliga funktioner och all funktionalitet för tangentbord och mus. Logga bara in för att komma åt senaste versionerna av dina dokument och personliga inställningar som följer med dig oavsett vilken enhet du använder. Synkronisera filer till dina enheter med Onedrive Pro för åtkomst offline, automatisk återsynkronisering och säkerhetskopiering.

Enkel IT

De serversystem med tillhörande licenser och underhåll som behövs levereras från Microsoft och ingår i tjänsten. Detta gör att du kan förenkla din interna IT-infrastruktur på företaget, minska lokala lagrings- och backup-behov och spara pengar genom minskade investeringsbehov och underhållskostnader.

Du drar fördel av mer enhetlig verksamhet samtidigt som du behåller kontrollen. Tjänsten inkluderar skydd mot spam, geografiskt redundant lagring och en garanterad tillgänglighetsnivå på 99,9 %.

Du kan fortfarande hantera alla tjänster i ett enda administrationscenter för att lägga till och ta bort användare och öka säkerheten för mobila enheter. Nu kan användare snabbt installera Office på sina skrivbord genom att strömma direkt från Office 365. Office är klart för användning inom några ögonblick från att du klickat på ”installera” och det fungerar parallellt med äldre versioner av Office.

Mycket IT för pengarna

Office 365 är en abonnemangstjänst i molnet så att du alltid har tillgång till den senaste teknologin utan att behöva uppgradera servrar. Till en rimlig månadskostnad får du tillgång till senaste versionen av de välkända Office-programmen samt avancerade kommunikations- och samarbetstjänster. Med användarlicensiering kan varje användare köra Office på upp till fem olika datorer och mobila enheter. Om du har säsongsanställda är det enkelt att lägga till och ta bort användare vid behov.

Nästa steg:

 

Kontakta oss idag via formuläret nedan eller ring direkt till våra Office 365 specialister på telefonnummer 019-20 68 90