Flexpod as a Service

En skräddarsydd datacenterlösning som molntjänst

Många organisationer ställs inför valet mellan en egen IT-infrastruktur och att ta steget över till molnet. Men det behöver inte vara en fråga om antingen eller. Med FlexPod as a Service (FPaaS) från Proact får ni en egen datacenterlösning, byggd med den senaste tekniken, i form av en molntjänst. 

FlexPod är en beprövad referensarkitektur med komponenter för servrar, lagring, nätverk och virtualisering från marknadsledarna Cisco, NetApp och VMware. Alla produkter är testade på förhand för att fungera optimalt tillsammans, vilket ger er en effektiv och stabil infrastruktur med en mycket kort startsträcka. FPaaS medger också att lösningen enkelt kan skalas upp eller ned så att den alltid svarar mot aktuella verksamhetsbehov. Proacts specialister tar fram och anpassar tjänsten så att den blir rätt i varje läge.

FlexPod as a Service ger dessutom stor flexibilitet när det gäller den löpande hanteringen. Om ni vill sköta så mycket som möjligt i egen regi går det lika bra som att ge Proact fullt ansvar för drift och support. Oavsett dessa val är betalningsmodellen alltid rak och enkel: priset baseras på faktiskt användning av servrar, lagring och nätverk per månad. Proact är ägare till utrustningen och vi tar alltid hand om systemunderhåll och uppgradering.

Nästa steg: