Proact 3D FlexPod

Proact 3D FlexPod

Avancerad 3D-visualisering för användare överallt

Proact 3D FlexPod är en lösning som gör avancerad 3D-visualisering tillgänglig för fler användare på ett smidigt sätt genom virtuella skrivbord. Den levereras som en tjänst och förändrar förutsättningarna för många tunga grafikapplikationer där det traditionellt har krävts dedikerade arbetsstationer. 3D FlexPod skapar flexibilitet i annars ofta statiska miljöer som bygger på arbetsstationer och breddar möjligheterna till visualisering och samverkan till fjärruppkoppade och mobila användare. Lösningen fungerar med alla Windows-, Mac- och Linuxbaserade klienter. 

Proact 3D FlexPod utgår från vår stora erfarenhet som leverantör av IT-infrastruktur och öppnar upp för nya användare som tidigare inte kunnat få tillgång till avancerade grafikapplikationer. Den tillgodoser samtidigt de mest krävande användarnas behov, den stödjer exempelvis flera skärmar med 4K-upplösning.

Skäl att välja Proact 3D FlexPod

Fristående grafiska arbetsstationer är dyra att köpa in och hålla i drift. Ofta kräver de gigabit-nätverk till skrivbordet. Tack vare den senaste programvaran för virtualisering och grafisk presentation samt avancerad grafikacceleration uppfyller Proact 3D FlexPod kraven från professionella användare, och kan till och med överträffa dem. Med 3D FlexPod kan ni centralisera era grafiska applikationer, vilket i sin tur underlättar hantering och underhåll av klienter, applikationer och data.


Med 3D FlexPod som plattform kan ni också få ett lyft för samverkan inom arbetsgrupper och för säkerheten. Ni slipper skicka enorma filer över nätverk och ert data behöver aldrig lämna den kontrollerade miljön i vårt datacenter. Dessutom är Proact 3D FlexPod en kostnadseffektiv lösning. Den levereras i form av en tjänst och vi erbjuder olika betalningsmodeller, samtidigt som ni slipper investera i ny teknik, utbildning och resurser.

Fördelarna

 • ENKEL HANTERING

  Central hantering av applikationer från en kontrollerad datacenter-miljö. Säker och effektiv backup med pålitliga rutiner för återställning. 

 • FÖR ALLA SLAGS KLIENTER

  Möjliggör 3D-visualisering med surfplattor och för alla Windows-, Mac- och Linux-användare, även i de fall där applikationen inte är direkt kompatibel med klienten.

 • LÄGRE KOSTNADER

  Minskat behov av avancerade arbetsstationer och höghastighetsnätverk betyder lägre totalkostnader.

 • ARBETA ÖVERALLT

  Effektivt stöd för mobila användare och utspridda arbetsgrupper.

 • DELA RESURSER

  Med kostnadseffektiva virtuella arbetsstationer kan flera användare dela på en fysisk grafikaccelerator.

  Vill du veta mer om Proact 3D FlexPod och upptäcka fördelarna som det kan ge din organisation? Ladda ned broschyren här

  Kontakta oss

  Om du vill prata med en våra specialister, fyll då i dina uppgifter nedan så återkommer vi.