Virtualisering

Virtualisering – den smarta vägen till en bättre IT-leverans

För utvecklingen inom datacenter är virtualisering sedan länge den starkaste drivkraften. Virtualisering innebär att vi kan behandla servrar, lagringsssystem och i dag även nätverk och användarnas IT-miljö som logiska enheter istället för att de är knutna till en viss utrustning. 

Drivkrafterna handlar om ekonomi, kvalitet och flexibilitet. En virtualiserad IT-infrastruktur ger ett överlägset stöd för att skala upp verksamheten och agera snabbt på förändringar och nya behov. Samtidigt blir totalkostnaderna lägre och servicenivån höjs.

Fördelarna med virtualisering är så uppenbara att det idag är en självklarhet för en helt nystartad organisation. Men i verkligheten finns som regel ett ”bagage” i form av befintliga system och applikationer som verksamheten är beroende av. Här kan Proact tillföra kunskap för att tillsammans med er analysera den befintliga IT-miljön och hitta rätt strategi för virtualisering. 

Virtualisering är lika angeläget och värdefullt oavsett om ni har eget datacenter, utnyttjar molntjänster, eller en blandning av dessa. Proact hjälper er att genomföra det med full kontroll.

Vårt erbjudande bygger på vår erfarenhet från över 500 framgångsrika projekt för virtualisering, tillgång till marknadens främsta datacenter-produkter, samt Proacts lokalt producerade molntjänster. Det leder naturligt fram till en optimal virtualiserad lösning, anpassad till just era förutsättningar och krav.

Nästa steg:

  • boka möte

   BOKA MÖTE MED PROACT

   Boka ett möte med Proact så berättar vi hur vi arbetar och om vi kan hjälpa just dig med en IT-strategi som sparar tid och pengar samtidigt och som som supporterar verksamhetens mål.

  • demo

   DEMO: PROACTS DATACENTERLÖSNINGAR

   Besök ett av våra democenters i Stockholm, Göteborg, Linköping eller Lund. Våra specialister ger dig en djupdykning i tekniken.

  • ladda ner referenser

   REFERENSER

   Ladda ner våra referenser 

  • ladda ner broschyr

   LADDA NER VÅR BROSCHYR

   Läs mer om konvergerad infrastruktur från Proact

   

Tillvalstjänster

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

Fokker Aerostructures TDC