Server & Nätverk

Ta vara på möjligheterna – försäkra er om funktionen

Dagens IT-infrastruktur byggs med långt driven virtualisering, konvergens och konsolidering. Då suddas gränserna ut mellan vad som länge varit separata enheter och funktioner. Utvecklingen skapar ett mer effektivt datacenter, med möjligheter både till besparingar och affärsmässiga vinster.

Genom förändringar i tjänsteutbud och ny teknik får nätverkslösningar allt större betydelse som en del av IT-infrastrukturen. Det betyder också att det aldrig har varit viktigare att nätverket är säkert och tillgängligt. Proact hjälper er att möta utvecklingen sett ur båda dessa perspektiv – som en positiv förändringskraft och en utmaning inom teknik, säkerhet och organisation. 

Proact har levererat tusentals framgångsrika nätverksprojekt med fokus på information och tjänster. Våra lösningar för datacenter och virtualiserade nätverk gör det möjligt att sömlöst ansluta användare och behandla plattforms- och lagringsinfrastruktur i ett sammanhållet höghastighetsnätverk där skalbarhet och feltorerans finns inbyggt.

Vi har självklart det djupa kunnande och erfarenhet av att välja, driftsätta och arbeta dagligen med all den teknik som krävs. Men det räcker inte. Nyckeln till framgång är att få IT-ansvariga, processer och teknik att gå i takt med verksamheten och dess mål. Här ligger själva kärnan i Proacts roll som integratör, där vi kan tillföra det största värdet.

Nästa steg:

  • boka möte

   BOKA MÖTE MED PROACT

   Boka ett möte med Proact så berättar vi hur vi arbetar och om vi kan hjälpa just dig med en IT-strategi som sparar tid och pengar samtidigt och som som supporterar verksamhetens mål.

  • demo

   DEMO: PROACTS DATACENTERLÖSNINGAR

   Besök ett av våra democenters i Stockholm, Göteborg, Linköping eller Lund. Våra specialister ger dig en djupdykning i tekniken.

  • ladda ner referenser

   REFERENSER

   Ladda ner våra referenser 

  • ladda ner broschyr

   LADDA NER VÅR BROSCHYR

   Läs mer om konvergerad infrastruktur från Proact

   

Tillvalstjänster

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

Harald A. Møller AS Fokker Aerostructures