Datalagring

Säker, effektiv och flexibel datalagring

Idag finns fler skäl än någonsin att ha en stabil plattform för datalagring där verksamhetens kritiska information finns samlad. Prestanda, säkerhet och effektivitet talar självklart för att den hör hemma i ert datacenter och inte ska bilda små öar inom IT-infrastrukturen.

De snabbt växande datamängderna ställer IT-ansvariga inför en rejäl utmaning – hur kan vi fortsätta skala upp lagringen, bevara kontroll och tillgänglighet och samtidigt pressa kostnaderna? Det finns också en positiv sida av utvecklingen: vi får allt bättre möjligheter att ta vara på all information och förädla enorma datamängder för att skaffa nya insikter om hur affärer och verksamheter kan utvecklas. 

För Proact är detta utmaningar som vi delar med våra kunder och något som vi ständigt har fokus på. Vi har varit med när datamängderna exploderat, från megabyte till gigabyte och vidare uppåt. I dag hanterar Proact många PB (petabyte) data i våra molntjänster. Men vi ser alltid till att vara redo för mer. 

Proact arbetar med den senaste tekniken från världens ledande leverantörer av lagringslösningar, med produkter där våra specialister tillhör de främsta inom varje område. Vi ger råd om lösningar för effektivare lagring med högre kapacitet och prestanda, men utan att någonsin tumma på det viktigaste – tillgänglighet och säkerhet. Frågor som rör dataskydd och backup, arkivering och katastrofsäkring finns med inför varje uppdrag och varje installation. Vi förstår också samspelet mellan verksamhet och teknik. Till exempel, för att kunna skydda särskilt värdefull och affärskritisk information på bästa sätt och till lägsta kostnad vill vi först ta reda på var den finns och vem den tillhör.

Nästa steg:

  • boka möte

   BOKA MÖTE MED PROACT

   Boka ett möte med Proact så berättar vi hur vi arbetar och om vi kan hjälpa just dig med en IT-strategi som sparar tid och pengar samtidigt och som som supporterar verksamhetens mål.

  • demo

   DEMO: PROACTS DATACENTERLÖSNINGAR

   Besök ett av våra democenters i Stockholm, Göteborg, Linköping eller Lund. Våra specialister ger dig en djupdykning i tekniken.

  • ladda ner referenser

   REFERENSER

   Ladda ner våra referenser 

  • ladda ner broschyr

   LADDA NER VÅR BROSCHYR

   Läs mer om konvergerad infrastruktur från Proact

   

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

BN Bank Swedish Orphan Biovitrum TDC Oslo Børs