IT-infrastruktur specialist till Lund

IT-infrastruktur specialist / Lund

Proact söker IT-infrastruktur specialist till vårt kontor i Lund

Proact är Europas ledande fristående integratör inom integrerade system (datalagring, servrar och nätverk) och privata molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster. Proacts lösningar täcker alla delar av ett datacenter såsom lagring, servrar, säkerhet och nätverksfunktioner. Därutöver hanterar Proact 70 petabyte information via molntjänsteverksamhet. Proactkoncernen har fler än 700 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien Tyskland och USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.


Om tjänsten

Om tjänsten

Som ett väldigt framgångsrikt bolag är nu Proact under stark expansion och till vårt kontor i Lund söker vi en IT-infrastruktur specialist. Vi söker dig som redan har kompetens inom IT-infrastruktur med fokus på Vmware, NetApp och EMC och som vill fortsätta att utveckla dig själv tillsammans andra specialister både inom Proact och hos våra kunder. 

  • Du kommer att få möjlighet att arbeta både strategiskt och tekniskt med våra kunder för att utveckla och hjälpa dem med deras IT-utmaningar
  • Du kommer att få möjlighet att arbeta både i team, individuellt och som projektledare med några av regionens absolut mest intressanta verksamheter i både det offentliga och privata segmentet
  • Du kommer att få möjlighet att arbeta med marknadens främsta leverantörer med innovativ teknik som gör skillnad för våra kunder

Vem är du?

  • Din drivkraft kommer från att skapa nya möjligheter för våra nuvarande och potentiella kunder
  • Du har högt driv och tänker långsiktigt med högsta möjliga service och kvalitet för våra kunder
  • Du är en flexibel, kommunikativ och social person
  • Du har kompetens inom IT-infrastruktur med fokus på Vmware, NetApp och/eller EMC
  • Meriterande är kunskap kring ITIL 

Hur är det att arbeta på Proact?
För oss på Proact är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi är tillsammans med våra kollegor och våra kunder engagerade i det vi gör och sätter alltid våra kunders behov i fokus. Våra medarbetare har djupgående och bred kompetens kopplat till en professionell bakgrund. På alla nivåer i organisationen utmanas vår personal att alltid ta nästa steg; både i sig egen utveckling men även med våra kunder. De uppmuntras till att ständigt utvecklas och får via Proact och våra partners stora möjligheter till utbildningar som bygger den personliga kompetensutvecklingen men som även stärker Proact och våra kunder. Det vinner vi, våra medarbetare och våra kunder på.

Proacts medarbetare i Lund sitter i fräscha nyrenoverade lokaler på Ideon Science Park som är Skandinaviens och en av Europas mest framgångsrika mötesplatser för visionärer och entreprenörer.


Låter det intressant?

Om du är nyfiken på att höra mer är du varmt välkommen att kontakta vår försäljningschef Johan Bergqvist, johan.bergqvist@proact.se.

Vi hanterar ansökningar löpande, skicka gärna din redan idag.