Vi har levererat verksamhetsnytta sedan 1994

Proact är Europas ledande fristående integratör inom datacenter och molntjänster.

Genom att leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-lösningar och tjänster, hjälper vi företag och myndigheter att minska risker och kostnader, samtidigt som det ökar flexibilitet, produktivitet och effektivitet. Vi har genomfört över 5000 framgångsrika projekt runt om i världen, har mer än 3500 kunder och hanterar för närvarande över 100 petabyte information i molnet.

Vi sysselsätter över 800 personer i 15 länder i Europa och Nordamerika. Proact grundades 1994 och vårt moderbolag Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm 1999 (under symbolen PACT).

Mer om Proact

 • Om oss

  Rekrytering

  rekrytering

  Läs mer
 • Evenemang

  På Proact vill vi dela vår information genom olika workshops och seminarier. Det är alltid något spännande som händer, antingen under vår egen ledning eller tillsammans med några av våra teknologipartners. Kontrollera vår kalender regelbundet.

  Läs mer
 • Nyheter

  Läs de senaste pressmeddelandena från Proact

  Läs mer
 • Om oss

  Vår personal

  Vi är inget vanligt företag, och våra medarbetare är ingen vanlig personal - de är själva grunden på vilken alla delar av vår proaktiva kultur och branschledande kompetens bygger och frodaas.

  Läs mer

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

Grieg Star Shipping Studentsamskipnaden i Trondheim TDC